Svette

Visste du at svette ikke lukter vondt?💦

Sur svettelukt, vi har alle kjent det, men visste du at lukta ikke kommer fra selve svetten din? Svette består for det meste av vann fra blodet ditt og små mengder salt, når denne saltblandingen kommer ut av svettekjertlene, så lukter den ikke vondt.

Årsaken til at vi får svettelukt, er at bakteriene vi har på utsiden av huden liker svette, spesielt den som kommer ut av armhulene. Denne svetten inneholder også litt avfallsstoffer som fett, proteiner og cellerester, og dette liker bakteriene å meske seg med. Bakteriene spiser på svetten, og det lager vond lukt 🦠

Deodorant

Konvensjonelle deodoranter virker ved at de hindrer den naturlige svetteprosessen med syntetiske tilsetningsstoffer og ved bruk av syntetisk parfyme. Huden i armhulen er tynn og mottakelig for det som blir smurt på, og mange opplever kløe og irritasjon.

Ønsker du å gå over til giftfri deo?

Det finnes heldigvis deodoranter med kun naturlige ingredienser som nøytraliserer dårlig lukt og hindrer spredning av bakterier uten å hindre den naturlige svetteprossesen samtidig som de virker pleiende på huden. Uten bruk av aluminiumklorid, parfyme og andre syntetiske irriterende stoffer.

Deokremen fra We Love The Planet er fremstilt spesielt til deg som ønsker et naturlig alternativ🌿

100% naturlige ingredienser

Økologiske oljer fra kokos og oliven nærer huden i dybden
Natron sikrer maksimal beskyttelse mot bakterier og lukt
0% aluminium.

Ps, Husk å bruk mild såpe uten syntetiske og irriterende ingredienser , noen kan oppleve at de må gjennom en liten detox periode før en naturlig deo vil fungere optimalt. Jeg har personlig brukt naturlige deodorant siste 2-3 årene, gjennom både graviditet og hormonelle endringer og er kjempefornøyd.

Andre nyheter

Hva er eksfoliering

Eksfoliering er en fellesnevner for metoder å fjerne døde hudceller fra huden

De mest vanlige metodene for eksfoliering er fysisk «scrub» eller kjemisk «peel».

Les artikkelen

Sprukne hæler?

Sprukne hæler skyldes tørr, overflødig og fortykket hud som sprekker opp.

Får å unngå at sprekkene går lengre inn i huden er det lurt å bruke målrettet fotpleie.

Les artikkelen