Dreamshaper

Hva gjør Ultratone Dreamshaper ?

Mange funksjoner i kroppen blir styrt av nevrologiske elektroniske impulser. Disse impulsene slippes naturlig ut av hjernen vår til bestemte organer. De ulike behandlingsprogrammene imiterer hver av disse spesifikke impulsene for å oppnå ulike resultater på områder som slanking, figurforming, muskelbygging, muskeltoning, cellulitt reduksjon, ikke-kirurgisk ansiktsløft og rehabilitering. 

Om behandlingen Apparatet vi benytter heter Ultratone DREAMSHAPER™ Futura® Ultra Pro, og er basert på 50 års vitenskapelig forskning og medisinsk kunnskap. Det finnes mange apparater på markedet som tilbyr slanking, oppstramming og ulike kroppsbehandlinger. Men det unike med Ultratone er det patenterte språksignalet som kalles «Trofisk språk», som simulerer hjernens egne elektriske impulser. Dette sendes til kroppen via bølgesignaler, som trenger inn i hud, bindevev, fett og muskler. 

Signalet stimulerer også blodsirkulasjonen og lymfesystemet. Ultratone Dreamshaper innehar 60 språksignaler – noe som kan sammenlignes med hele kroppens alfabet. Padsene vi fester på kroppen, er derfor ikke bare kontaktpunkter for å sende strøm til musklene som i andre biostimulatorer. 

Ultratone-pads fungerer som kommunikatorer, fordi disse sender signalene (det Trofiske språket) til kroppen, som igjen responderer ut fra hvilke signaler/bølgeformer som sendes. Dette bestemmer vi ut fra hvilket program vi velger. Ultratone er en behagelig behandlingsform, og på ingen måte smertefull eller ukomfortabel. Istedenfor å kun gi muskelsammentrekninger, sender Ultratone signale