Massasje Lillehammer

Massasje på Lillehammer

Vi tilbyr massasje Lillehammer. Massasje er nyttig i behandlingen av en rekke plager, blant annet stresslidelser som hodepine, søvnløshet, høyt blodtrykk og muskelsmerter.

Hvordan massasje kan hjelpe deg

Dagliglivet bringer oss ofte opp i situasjoner som medfører stress, muskelspenninger og ensidig belasting av kroppen. Spenninger kan også oppstå på grunn av følelsesmessige årsaker som sinne, angst, stress og depresjon. Slike spenninger kan sette seg i kroppen og gi smerter. 

Helsefordeler

Massasje øker blod og lymfesirkulasjonen, løser opp stiv musklatur og gir god fysisk og psykisk velvære. Ved berøriger skiller kroppen blant annet ut hormonet som heter oksitocin. Dette er et «ro» hormon som i likhet med endorfiner fungerer som kroppens naturlige morfin og er smertedempende.

Klassisk massasje hos våre terapeuter er i utgangspunktet en avslappende velvære behandling men ønsker du en mer dyptgående og kraftig massasje utfører noen av våre terapeuter også det vi tilpasser behandlingen til ditt behov enten det er velvære og avslapning eller dypere massasje. Gi gjerne beskjed om dette ved booking så finner vi riktig terapeut til deg.

Lillehammer Hud & Velvære tilbyr massasjebehandling og du kan velge mellom 25-90 min. Du kan enkelt booke ved å trykke på knappen under. 

 

Se også våre andre populære behandlinger:

Ansiktspleie

Spa-pakker

Fotpleie

 

Book time hos våre avdelinger på Lillehammer og Gausdal

Besøk vår nye avdeling som ligger lokalt til midt i Follebu sentrum i Gausdal.

Her tilbyr vi blant annet hudpleie, massasje og fotpleie. Vi deler lokaler med Tylé frisør.
 
 
Emner: Massasje Lillehammer, massasje Gausdal, velvære, Lillehammer massasje

 

PS: Ikke gå glipp av dette

Nå har vi ekstra gode tilbud i vår nettbutikk. 

Få 30% rabatt ved kjøp av 2 eller flere produkter fra Jane Iredale. 

Kampanjen gjelder t.o.m 31.mai 2024.

Gå til nettbutikken her