Microneedling

Hva er Microneedling

Microneedling er en kosmetisk behandling hvor vi bruker en spesial laget penn som stempler små nåler som lager små hull i huden.

De små hullene dannes i det ytterste hudlaget og stimulerer huden til å reparere seg selv og øker derav produksjonen av kollagen og elastin.

Den naturlige veksten av kollagen skjer ikke umiddelbart, men vil foregå over uker og måneder, så behandling av arr og dype linjer er ikke en quiz fix men kollagenet vil forbedre huden din på lengre sikt, noen merker resultat allerede etter en behandling ved at de har fått mer glød og tørrhetslinjene er redusert

Hvordan fungerer det

Det nylig produserte kollagenet i kroppen din vil forynge huden ved å fylle fine linjer og gir mer fylde til huden, forbedrer tekstur, spenst, tetthet, reduserer rynker, arr og strekkmerker. Vi bruker aktive serum under behandlingen som gir økt effekt- her velger vi serum utifra hudtilstand.

Hva kan microneedeling fungere på

  • Akne arr
  • Ujevn hudtone
  • Store porer
  • Små linjer og fine rynker
  • Ujevn hudstruktur
  • Tørr hud som har mistet spenst
  • Hud som har mistet glød
  • Strekkmerker og cellulitter
  • Aldersforandringer og solskadet hud
  • Pigmentflekker

Er du kun ute etter å friske opp huden er en behandling nok. Men det er vanlig å utføre 2-3 behandlinger med 3-4 ukers mellomrom for å oppnå optimalt resultat, gjerne i kombinasjon med kjemisk peel.

Microneedling mot dype arr etter acne og strekkmerker kan ta opptil flere behandlinger.

Selve behandlingen med nålene tar ca 30 min, for mer effekt kan du velge å ta microneedeling i kombinasjon med kjemisk peel og spesialmasker.

Du vil bli rød og føle deg solbrent rett etterpå, men etter et døgn vil det roe seg.


Microneedeling med Dermapen


Dermapen er en avansert type microneedling med god dokumentert effekt. Denne behandlingen har over de siste årene blitt en av de mest populære behandlingene i både inn- og utland.

Dermapen består av mange små nåler som kan stilles inn for å stimulere akkurat de hudlagene vi ønsker for hudforbedring. Dermapen stimulerer til økt cellefornyelse, økt produksjon av kollagen og elastin, noe som vil føre til at huden blir glattere og strammere.

Behandlingen kan kombineres med kjemisk peeling for en svært effektiv behandling.


Vi anbefaler en kur på 3-6 behandlinger med 4-8 ukers intervall for optimalt resultat.

Man vil allerede kunne se forbedring av hudkvalitet etter første behandling, men siden huden må fornyes kan det ta 2-6 mnd før man vil se stor forbedring. Et optimalt resultat forutsetter også at man bruker riktige hjemmeprodukter i tillegg.