Kosmetiske behandlinger

Kosmetisk behandling utføres av kosmetisk sykepleier Mona som leier rom hos oss.

Juvederm :

Ønsker du litt mer volum og fuktighet? Juvederm er en gele bestående av ikke-animalsk hyaluronsyre som er svært lik kroppens egen hyalaronsyre. Juvederm gir umiddelbart synlige resultater og har en langvarig- men ikke permanent effekt.

Denne kosmetiske behandlingen utføres ved å injisere Juvederm i hud eller lepper, resultat av en leppebehandling er synlig like etter behandlingen. Det er viktig at leppebehandling med Juvederm fører til et naturlig og flott resultat, og dersom man ønsker mer volum bør dette alltid bygges opp over tid. Vi anbefaler 0,5- 1 ml ved første behandling. Pris er FRA 2500,- Mona har over 10 års erfaring med injeksjoner med Juvederm.

Easy glow:

Easy Glow mesoterapi er en kosmetisk behandling hvor en blanding av aktive ingredienser av farmasøytisk karakter stemples med 0,5 mm i huden med 20 gullbelagte nåler. Stempelet lager kanaler for å få næringsstoffene akkurat dit de skal. Behandlingen går ut på å stimulere den mellomste laget av huden og bidrar til å øke produksjonen av kollagen og elastin, det gir umiddelbar fukt og glød samt oppstrammende effekt på huden.

Book time hos våre avdelinger på Lillehammer og Gausdal

Besøk vår nye avdeling som ligger lokalt til midt i Follebu sentrum i Gausdal.

Her tilbyr vi blant annet hudpleie, massasje og fotpleie. Vi deler lokaler med Tylé frisør.
 
 
Emner: Kosmetisk behandling Gausdal, kosmetisk behandling Lillehammer