Kosmetiske behandlinger

Utføres av Mona som leier rom hos oss.

Juvederm :

Ønsker du litt mer volum og fuktighet? Juvederm er en gele bestående av ikke-animalsk hyaluronsyre som er svært lik kroppens egen hyalaronsyre. Juvederm gir umiddelbart synlige resultater og har en langvarig- men ikke permanent effekt.

Behandlingen utføres ved å injisere Juvederm i hud eller lepper, resultat av en leppebehandling er synlig like etter behandlingen. Det er viktig at leppebehandling med Juvederm fører til et naturlig og flott resultat, og dersom man ønsker mer volum bør dette alltid bygges opp over tid. Vi anbefaler 0,5- 1 ml ved første behandling. Pris er FRA 2500,- Mona har 10 års erfaring med injeksjoner med Juvederm.

Easy glow:

Easy Glow mesoterapi er en behandling hvor en blanding av aktive ingredienser av farmasøytisk karakter stemples med 0,5 mm i huden med 20 gullbelagte nåler. Stempelet lager kanaler for å få næringsstoffene akkurat dit de skal. Behandlingen går ut på å stimulere den mellomste laget av huden og bidrar til å øke produksjonen av kollagen og elastin, det gir umiddelbar fukt og glød samt oppstrammende effekt på huden.