Vipper & bryn

Våre terapeuter har mange års erfaring med permanent farge, brynsstyling og vippeløft.

Vi har sertifisert kurs hos blant annet Fred hamelten og hibrows.

Vi bruker kvalitetsprodukter fra Fred hamelten, HD brows, italwax og elleebana.

Farging av vipper og bryn gjør mye for ett ansikt, det kan virke oppløftende og rammer inn ansiktet bedre.

Fargen er på sitt sterkeste rett etter behandling og vil fade noe etter 1–2 dager. Forventet holdbarhet mellom 3–4 uker (avhengig av renserutiner)

Brynsstyling/brynsløft

Brunsstyling, også kalt brynsløft, er en behandling som inkluderer både farge og form av bryn. Vi bruker god tid til å blande riktige farger og legger fargen for å fylle ut tomrom og ujevnheter i brynene.

Deretter former vi brynene med voks og pinsett. Det kreves et trent øye og kunnskap for å oppnå gode og naturlige resultater.

Har du overnappet brynene over tid vil du måtte regne med at det kreves flere behandlinger av brunsstyling for å oppnå naturlige og fyldige bryn igjen. I noen tilfeller vil det ikke være nokk gjenvekst av hår, da vil vi gi deg opplæring i hvordan du kan bruke makeup for å fylle ut brynene.

Behandlingen tar 30-45 min.

Brynslaminering

Brynslaminering er en «permanent» brynstyling. I behandlingen blir brynene først behandlet med et mykgjørende serum, før brynene børstes på plass og blir «laminert» med et virkemiddel som gjør at formen på brynene holder seg i mellom 3-5 uker. 

Behandlingen er perfekt for deg som har hår som gror i forskjellige retninger, ikke vil legge seg pent, har hull i formen på brynene dine, eller for deg som ønsker en velstelt og gredd look.

Behandlingen tar ca 45 min.

Vippeløft

Vippeløft former og bøyer dine naturlige vipper slik at man utnytter deres fulle lengde til å gi deg et våkent, fresht og naturlig resultat. Dette er en veldig populær behandling hos oss.

Behandlingen tar ca 1 time.

Resultatet holder mellom 4-6 uker.
.

Vippe extensions

Ett og ett hårstrå av syntetiske øyenvipper som er buet for å gjenskape et naturlig utseende på dine øyevipper, brukes til å lime på en om gangen for å lage vakre lange og fyldige vipper.

Øyenvippe Extensions er perfekt for spesielle anledninger, for å slippe maskara eller bare for å fremheve dine øyne.

Behandlingen tar normalt 1 ,5 til 2 timer hos en erfaren.

Det kreves touch up hver 2-4 uke.

 

Book time hos våre avdelinger på Lillehammer og Gausdal

Besøk vår nye avdeling som ligger lokalt til midt i Follebu sentrum i Gausdal.

Her tilbyr vi blant annet hudpleie, massasje og fotpleie. Vi deler lokaler med Tylé frisør.
 
 
Emner: vippeløft Lillehammer, vippeløft Gausdal, brunsstyling Lillehammer, brunsstyling Gausdal, brynslaminering Lillehammer, brynslaminering Gausdal