Gehwol for sunne føtter

Velkommen til oss hos Lillehammer Hud og Velvære, ditt ultimate reisemål for å oppnå sunne og velstelte føtter.

Vi er stolte av å tilby Gehwol-produkter av ypperste kvalitet, med et bredt spekter av alternativer som vil tilfredsstille alle dine fotpleiebehov. Enten du trenger et avslappende fotbad, en fuktighetsgivende krem eller en forfriskende scrub, har vi alt du trenger for å ta vare på føttene dine på en effektiv og behagelig måte.

Vi har valgt Gehwol som vår foretrukne leverandør på grunn av deres anerkjente omdømme og dedikasjon til å tilby produkter av høy kvalitet. Gehwol har over 150 års erfaring innen fotpleie og har etablert seg som en ledende aktør i bransjen. Deres produkter er utviklet med en grundig forståelse av fotens anatomi og behov, og de benytter seg av nøye utvalgte ingredienser av beste kvalitet for å sikre optimal pleie.

Det er viktig å ta vare på føttene våre, da de er grunnlaget for vår bevegelse og velvære. Gjennom daglig bruk og belastning kan føttene våre bli slitne, tørre og utsatt for forskjellige ubehagelige tilstander som hard hud, sprekker og soppinfeksjoner. For å opprettholde sunne føtter er det avgjørende å gi dem riktig pleie og oppmerksomhet.

Hos Lillehammer Hud og Velvære er vi opptatt av å tilpasse fotpleieprodukter til hver enkelt kundes behov. Vi forstår at hver person har forskjellige fotproblemer og preferanser når det gjelder produkter. Våre profesjonelle og erfarne terapeuter vil veilede deg gjennom vårt omfattende utvalg av Gehwol-produkter og hjelpe deg med å finne de som passer best for deg.

 

For å opprettholde myke og velpleide føtter, er fuktighetsgivende kremer fra Gehwol et essensielt verktøy. Disse kremene er formulert med næringsrike ingredienser som bidrar til å hydrere og beskytte huden på føttene. Uansett om du lider av tørr hud, hard hud eller sprekker, vil våre Gehwol-kremer bidra til å gjenopprette og opprettholde hudens naturlige elastisitet og myk

Fotbad

Vi anbefaler å ta jevnlig fotbad hjemme.

Etter en lang dag med aktivitet eller bare for å unne deg litt luksus, kan et fotbad være den perfekte løsningen for å slappe av og revitalisere føttene dine. Gehwol fotbad inneholder nøye utvalgte ingredienser som urter, mineraler og oljer som vil gi deg en avslappende og beroligende opplevelse.

 

Finn et fotbad tilpasset ditt behov..

 

Gehwol Fusskraft Soft Feet Herbal Bath:

Dette fotbadet inneholder naturlige urter som rosmarin, lavendel og timian, som har en oppkvikkende og avslappende effekt på føttene. Urteekstraktene bidrar til å mykgjøre huden, lindre tretthet og gi en behagelig duft. Tilsett en spiseskje av fotbadet i en balje med varmt vann og nyt et beroligende fotbad.

 

Gehwol Fusskraft Soft Feet Bath:

Dette fotbadet er spesielt formulert for å pleie tørre og sprukne føtter. Det inneholder melkesyre og urea, som hjelper til med å mykgjøre huden og fjerne døde hudceller. Fotbadet gir også fuktighet og beskyttelse til føttene. Tilsett en spiseskje av fotbadet i varmt vann og la føttene dine få en skånsom behandling.

 

Gehwol Refreshing Foot Bath:

inneholder nøye utvalgte ingredienser som naturlige oljer og ekstrakter for å gi en oppfriskende effekt. Blant disse ingrediensene finner man mentol, som har en kjølende og stimulerende virkning på føttene. Fotbadet inneholder også lavendelolje og rosmarinolje, som bidrar til å berolige og revitalisere huden.

 

For å bruke Gehwol fotbad, følger du vanligvis disse trinnene:

  1. Fyll en fotbalje eller bøtte med varmt vann. Vannet bør være behagelig varmt, men ikke for varmt, for å unngå ubehag eller forbrenning.

  2. Tilsett den anbefalte mengden Gehwol fotbad i vannet. Les instruksjonene på pakken for å sikre riktig mengde. Generelt sett er en spiseskje eller to nok for et standard fotbad.

  3. Bland godt for å sikre at fotbadet er jevnt fordelt i vannet.

  4. Senk føttene ned i fotbadet og nyt den avslappende effekten. Du kan la føttene være i fotbadet i 10-15 minutter eller etter behov.

Mens føttene dine er i Gehwol fotbadet, kan du massere dem forsiktig eller bruke en fotbørste for å eksfoliere og rense huden. Etter fotbadet, tørk føttene godt og påfør gjerne en fuktighetskrem eller fotkrem for å opprettholde mykheten og fuktigheten i huden.

Gehwol fotbad er en ideell måte å gi føttene dine en avslappende behandling og samtidig pleie huden. Det er viktig å følge instruksjonene på pakken og være oppmerksom på eventuelle allergier eller sensitivitet du måtte ha. Ved regelmessig bruk kan Gehwol fotbad bidra til å holde føttene dine sunne, myke og velpleide.

Hvorfor skal du ta vare på føttene

Først og fremst er føttene våre en av de mest brukte kroppsdelene våre. De bærer vekten vår hele dagen og er ofte utsatt for belastning og trykk. Hvis føttene ikke blir tatt vare på, kan det føre til ubehagelige plager som hard hud, sprukne hæler, liggesår og lukt. Ved å gi føttene dine riktig pleie kan du unngå disse problemene og opprettholde sunne føtter.

 

Gehwol har et bredt utvalg kremer.

Disse kremene er spesielt formulert for å gi næring, fukte og beskytte føttene dine. Gehwol-kremer er laget med naturlige ingredienser som urter, oljer og vitaminer som har dokumentert effekt på å opprettholde sunne føtter.

Enten du sliter med tørr hud, sprukne hæler eller lukt, har vi en Gehwol-krem som passer for deg.

 

Regelmessig eksfoliering

For å opprettholde sunne føtter er det også viktig med regelmessig eksfoliering. 

Gehwol Bambus Scrub er formulert med finmalt bambuspulver som skånsomt eksfolierer føttene dine. Den fjerner effektivt hard hud og ruhet, samtidig som den etterlater en frisk og behagelig følelse. Scruben inneholder også pleiende ingredienser som avokadoolje og sheasmør, som tilfører fuktighet og næring til huden.

En annen fordel med Gehwol Bambus Scrub er den forfriskende duften. Den delikate duften av bambus gir en oppkvikkende opplevelse under fotpleierutinen.

Gehwol sin bambus Scrub er helt nydelig og enkel å bruke. Du masserer scruben forsiktig inn på fuktet hud og deretter skylle godt av.

Etter bruk vil du merke umiddelbare resultater, med mykere og glattere føtter.

Fusskraft Grønn - vår bestselger

Vår bestselgende krem, Gehwol Fusskraft Green, er en eksepsjonell fotkrem som er spesielt utviklet for å gi næring og pleie til trette og belastede føtter. Denne kremen har oppnådd stor popularitet på grunn av sine fantastiske egenskaper og effektive resultater.

Gehwol Fusskraft Green er beriket med verdifulle naturlige ingredienser som mynte, rosmarin og lavendelolje. Disse ingrediensene har en forfriskende og revitaliserende effekt på føttene, samtidig som de gir en behagelig duft. Kremen har en lett konsistens som raskt absorberes i huden, uten å etterlate en fet følelse.

Denne spesielle formelen gir intens fuktighet til huden, og hjelper til med å mykgjøre og jevne ut hard hud. Gehwol Fusskraft Green bidrar også til å forhindre ubehagelig lukt og holder føttene friske og velpleide.

En annen fordel med Gehwol Fusskraft Green er dens antibakterielle egenskaper. Kremen bidrar til å beskytte føttene mot infeksjoner og gir en følelse av renhet og velvære.

For best resultat anbefales det å påføre Gehwol Fusskraft Green daglig, spesielt på områder med hard hud eller tretthet. Masser kremen forsiktig inn i huden, og nyt den beroligende og oppkvikkende effekten.

Ved å velge Gehwol-produkter hos oss på Lillehammer Hud og Velvære, kan du være sikker på at du får produkter av høy kvalitet som er skapt spesielt for å ta vare på føttene dine. Vi tilbyr et bredt utvalg av fotpleieprodukter fra Gehwol, slik at du kan finne de produktene som passer best for dine behov.

Andre nyheter

Hva er eksfoliering

Eksfoliering er en fellesnevner for metoder å fjerne døde hudceller fra huden

De mest vanlige metodene for eksfoliering er fysisk «scrub» eller kjemisk «peel».

Les artikkelen

Sprukne hæler?

Sprukne hæler skyldes tørr, overflødig og fortykket hud som sprekker opp.

Får å unngå at sprekkene går lengre inn i huden er det lurt å bruke målrettet fotpleie.

Les artikkelen