Få vakre Vippeextensions fra Elleebana hos vår dyktige Vippetekniker Vilde.

Vippeextensions er en fantastisk skjønnhetsbehandling som gir deg fyldige, lengre og mer definerte vipper. Ved å bruke teknikker som en-til-en påføring eller volumbehandling, vil vår dyktige vippetekniker Vilde gi deg et imponerende resultat som ser naturlig ut.

Vår dyktige vippetekniker, Vilde, har fått sin sertifisering fra det anerkjente Lash Bar Akademiet. Gjennom dette omfattende opplæringsprogrammet har hun tilegnet seg de nødvendige ferdighetene og kunnskapen for å utføre vippeextensions på en profesjonell og trygg måte.

Vilde er engasjert i å skape vakre vipper for hver kunde og tar seg alltid tid til å forstå deres ønsker og behov. Hennes erfaring og ekspertise gjør at du kan føle deg trygg når du får vippeextensions utført av henne. Hun har en lidenskap for skjønnhet og er alltid oppdatert på de nyeste trendene og teknikkene innen vippeindustrien.

Hvis du ønsker vakre vippeextensions utført av vår dyktige vippetekniker, Vilde, er du kommet til rett sted. Vi inviterer deg til å bestille din behandling online eller besøke oss på en av våre avdelinger i Lillehammer og Gausdal. La oss hjelpe deg med å forvandle dine vipper og gi deg et imponerende utseende som vil få deg til å stråle

Vi ønsker å gjøre det enkelt for deg å få de vakre vippene du drømmer om. Derfor tilbyr vi enkel online booking, slik at du kan velge tidspunktet som passer best for deg.

Book Behandlinger Online eller Besøk Oss på En av Våre Avdelinger

Vi bruker Vippeextensions fra Elleebana

Elleebana er kjent for å tilby kvalitetsprodukter i vippeindustrien. Deres vippeextensions er laget av syntetiske materialer som er både lette og behagelige å ha på. De etterligner naturlige vipper og gir et flott og dramatisk utseende uten å skade eller tyngde ned de naturlige vippene dine.

Du finner oss her

Besøke oss på en av våre avdelinger i Lillehammer eller Gausdal, hvor vårt dedikerte team vil ta godt vare på deg og gi deg den beste opplevelsen. Vi er stolte av å tilby våre tjenester på to praktiske beliggenheter for å imøtekomme våre kunders behov.

På Lillehammer finner du oss i Storgata 70, midt i Lillehammersentrum.

Vi har kundeparkering rett utenfor som gjør det enkelt for deg å komme til oss.

Vårt vennlige og profesjonelle team vil ønske deg velkommen og sørge for at du har en behagelig opplevelse.

Hvis du befinner deg i Gausdal-området, kan du besøke vår avdeling i Follebu. Denne avdelingen er praktisk plassert rett på andre siden av kiwi og her har vi også kundeparkering.

Vi tar sikte på å skape en atmosfære hvor du kan slappe av og nyte behandlingen mens vi tar oss av dine vippebehov.

Uansett hvilken avdeling du velger å besøke, kan du være trygg på at du vil bli møtt med profesjonalitet, ekspertise og omsorg. Vårt team er dedikert til å gi deg den beste opplevelsen og hjelpe deg med å oppnå dine ønskede resultater.

Book din avtale i dag og besøk oss enten på Storgata 70 i Lillehammer eller i Follebu i Gausdal. Vi ser frem til å ønske deg velkommen og ta vare på dine vipper!

Vårt mål er å gi deg fantastiske resultater uten å gå på kompromiss med kvaliteten eller din komfort.

Ikke nøl med å kontakte oss hvis du har spørsmål eller trenger mer informasjon. Vi ser frem til å hjelpe deg med å få de vakre vippeextensionsene du fortjener!

Tips til deg som har tatt vippeextension.

Å vedlikeholde vippeextensions hjemme er viktig for å sikre at de varer lenge og holder seg vakre. Her er noen tips for å hjelpe deg med å ta vare på vippeextensionsene dine:

  1. Unngå å gni eller trekke i vippene: Unngå å gni eller trekke i vippene da dette kan føre til at de løsner eller faller av. Vær forsiktig når du fjerner sminke rundt øynene og bruk en mild sminkefjerner som ikke inneholder olje.
  2. Børst vippene forsiktig: Bruk en liten, myk børste eller en vippekam for å forsiktig børste vippene. Dette bidrar til å holde dem separert og forhindre floker.
  3. Unngå oljebaserte produkter: Oljebaserte produkter som sminkefjernere, rensemidler og kremer kan svekke limet som holder vippeextensionsene på plass. Velg derfor oljefrie produkter rundt øyeområdet.
  1. Unngå å bruke mascara: Med vippeextensions trenger du vanligvis ikke bruke mascara, da vippene allerede er lange og fyldige. Hvis du likevel ønsker å bruke mascara, bruk en vannbasert og oljefri formel, og påfør den forsiktig kun på de øvre vippene.
  2. Unngå å utsette vippene for vann: De første 24-48 timene etter påføring av vippeextensions, unngå å utsette dem for vann, damp eller fuktighet. Etter dette kan du vanligvis vaske ansiktet og dusje som vanlig, men unngå å gni øynene eller utsette vippene for intensivt vanntrykk.
  3. Hold vippene rene: Selv om du ikke trenger å vaske vippene daglig, er det viktig å holde dem rene. Bruk en mild, oljefri rengjøringsløsning eller en spesiell vippeextension-rengjøringsmiddel og påfør det forsiktig langs vippelinjen med en ren, myk børste eller applikator.
  4. Unngå å bruke øyenskygge med glitter: Glitterpartikler kan feste seg til vippene og gjøre dem vanskelig å rengjøre. Unngå derfor øyenskygger med stort glitterinnhold.
  5. Vær forsiktig med sovestillingen: Prøv å unngå å sove på siden eller mage, da dette kan føre til at vippene blir sammenfiltret eller deformert. Prøv å sove på ryggen eller på en silkeputepute for å redusere friksjonen mot vippene.
  6. Gå til jevnlige oppfyllinger: Vippeextensions har en naturlig utskiftningssyklus, og vippene vil gradvis falle av i løpet av noen uker. For å opprettholde et fylt utseende, anbefales det å gå til jevnlige oppfyllinger for å erstatte de tapte vippene.
 

 

Husk at riktig vedlikehold og god hygiene er nøkkelen til å bevare vippeextensionsene dine og forlenge deres levetid. Hvis du er usikker på hvordan du skal vedlikeholde vippene dine eller har spørsmål, ta gjerne kontakt med din vippetekniker for råd og veiledning.

Andre nyheter

Hva er eksfoliering

Eksfoliering er en fellesnevner for metoder å fjerne døde hudceller fra huden

De mest vanlige metodene for eksfoliering er fysisk «scrub» eller kjemisk «peel».

Les artikkelen

Sprukne hæler?

Sprukne hæler skyldes tørr, overflødig og fortykket hud som sprekker opp.

Får å unngå at sprekkene går lengre inn i huden er det lurt å bruke målrettet fotpleie.

Les artikkelen