Din klinikk for massasje på Lillehammer

Din klinikk for massasje på Lillehammer. Massasje er en populær behandling hos oss, spesielt populært er det å gi gavekort på massasje til noen man er glad i.

Bestill time for massasje her eller se våre populære spa-pakker her 

Massasje er en dyptgående behandling som løser opp i muskelspenninger, samtidig som selve behandlingen gir velvære og avslapning. Massasjen hjelper kroppen til å kvitte seg med avfallsstoffer, stress, og følelsesmessige spenninger samt forebygger/hjelper når ensidig arbeid gir vonde triggerpunkter/ muskelknuter/ smertepunkter.

7 av 10 opplever stivhet og smerter i skuldre og nakken en eller flere ganger i løpet av livet. For noen kan slik nakke og skuldersmerter oppstå brått, men vanligvis kommer smertene gradvis – og ofte på grunn av en rekke uheldige sitte, løfte, stå og liggestillinger. Dette er blitt en samfunnsutfordring på grunn av mye stillesitting og stress. Vi mener massasje burde vært på blåresept.

Massasjens historie

Utøvelsen av massasje stammer fra forhistorisk tid med opprinnelse i India, Kina, Japan, Hellas og Roma. Massasje er blitt nevnt i litteratur som dateres helt tilbake til antikken. Den tidligste registrerte referansen dukket opp i Nei Ching, en kinesisk medisinsk tekst skrevet før år 2.500 fvt.

Ordet massasje stammer fra masso, som betyr å elte

Påstander om effekten av massasje stammer fra leger som Herodicus (5. århundre fvt.) som hevdet å ha stor suksess med å forlenge liv med en kombinasjon av massasje, urter og oljer. En av elevene hans, Hippokrates (medisinfagets far, rundt 480 fvt.), fulgte etter og hevdet at han kunne forbedre leddfunksjon og øke muskeltonus ved bruk av massasje.

Hvorfor velge Lillehammer hud & velvære

Hos oss har vi mange terapeuter som tilbyr klassisk massasje og vi har mange års erfaring innen hud og kroppspleie.

Kraftigere massasje? Janne er massasjeterapeut med tittel «idrettsmassør» hos Norsk massasje forening. Hun har spesialisert seg innenfor massasjeterapi, hos Janne kan du velge om du ønsker lett, medium eller kraftig trykk. Hun kan gi deg en avslappende massasje og et pusterom i hverdagen, eller en behandlende massasje for å løse vondter og utfordringer. Sistnevnte er hennes spesialitet, siden hun har en fagbakgrunn som PT og bachelor innen psykologi. Janne gir deg gjerne tips, råd og øvelser for hva du kan gjøre selv, for å forbedre din situasjon, om du ønsker det. Hud & Velvære er din klinikk for massasje på lillehammer.

Thai massasje

Hos Yosita kan du booke en massasjeform som kombinerer klassisk massasje med thaimassasje. Thai massasje er en triggerpunkt massasje med streching og raskere bevegelser enn en klassisk massasje.

Vi kaller massasjen Øst-Vest.

Kopping massasje

Kopping er en kinesisk massasjeteknikk som løsner opp stramt bindevev i huden ved hjelp av vakuum. Det vi benytter er tradisjonell kopping som «løfter opp» huden

kopping har en god effekt på væskeansamlinger / hevelser, reduserer muskelverk og øker blod- og lymfesirkulasjonen.

Gravidmassasje

Massasje av den gravide kroppen er en utmerket måte å lindre smerter og plager. Smerter i bekkenet, sete, korsrygg, skuldre og nakke, blir ofte mye bedre etter en massasje hvor man får løst opp i spenninger og får i gang den naturlige sirkulasjonen som skal være i muskulaturen. Avspenning er viktig for at mor skal kunne ha det bra. Og det som er bra for mor er bra for barnet.

Å kunne slappe av bedre når smertene i kroppen blir mindre, vil kunne gjøre at stress eller angst som sitter i kroppen lettere kan slippe taket. Mange gravide sliter også med å sove godt, fordi det er vanskelig å finne en god sovestilling når man har vondt. Når du har mindre vondt, er mere avslappet er det lettere å få bedre søvnkvalitet. Og god søvn er viktig når kroppen jobber så hardt med å skape et liv. De fleste gravide legger på seg mellom 12 kg og 25 kg. Dette innebærer en ekstra belastning på musklene, skjelettet og bindevevet. Dette er tungt for den gravide og en god massasje vil kunne hjelpe til å øke sirkulasjon og redusere hevelser i kroppen.

Vi skreddersyr massasjen sånn at den skal passe helt perfekt for deg. Vi tar hensyn dersom du har noen vondter som gjør at du kan trenge litt ekstra hjelp til å finne en god og avslappende stilling når du er på benken. Du kan ligge på ryggen eller på siden, godt støttet av puter og pledd. Det er helt trygt å få massasje når man er gravid, og vi bruker trygge massasjeoljer.

Har du en tilstand, ekstra komplikasjoner eller generelt er usikker på om gravidmassasje er noe for deg, rådfør deg gjerne med en lege eller kiropraktor først.

Massasje sammen med andre behandlinger

Lillehammer hud og velvære sin signatur behandling består av en god kombo med en deilig rygg,nakke og skulder massasje og klassisk hudpleie.

Velvære topp til tå

Her får du full pleie fra tå til topp, behandlingen består av fotpleie,massasje, hudpleie og manikyr. Totalt 3 timer med velvære!!

Velvære light

Litt av «alt» enkel fotpleie, 25 min massasje og 25 min hudpleie

Spesielt for mannen

Vi har satt sammen en kombo av de to behandlingene menn booker mest av hos oss som er fotpleie og rygg/nakke massasje.

Priser massasje på Lillehammer

Klassisk massasje:

 • 25 minutter – 590,-
 • 40 minutter – 750,-
 • 55 minutter – 990,-
 • 75 minutter –1100,-
 • 90 minutter – 1490,- 
 • Gravidmassasje 60 min – 990,-
 • Øst/vest massasje 60 min – 1100,-
 • Koppingmassasje 45 min – 750,-
 • LHV signatur 75 min – 1490,-
 • Velvære fra topp til tå – 2900,-
 • Velvære light – 1990,-
 • Spesielt for mannen – 1300,-

 

Emner: Lillehammer massasje, gavekort massasje, Lillehammer Hud og Velvære, avslapping, massasje Lillehammer

PS: Ikke gå glipp av dette

Nå har vi ekstra gode tilbud i vår nettbutikk. 

Få 30% rabatt ved kjøp av 2 eller flere produkter fra Jane Iredale. 

Kampanjen gjelder t.o.m 31.mai 2024.

Gå til nettbutikken her

Andre nyheter

Hva er eksfoliering

Eksfoliering er en fellesnevner for metoder å fjerne døde hudceller fra huden

De mest vanlige metodene for eksfoliering er fysisk «scrub» eller kjemisk «peel».

Les artikkelen

Sprukne hæler?

Sprukne hæler skyldes tørr, overflødig og fortykket hud som sprekker opp.

Får å unngå at sprekkene går lengre inn i huden er det lurt å bruke målrettet fotpleie.

Les artikkelen