Slik velger du riktig selvbruning

For å velge riktig selvbruning er det et par ting du kan tenke på først: ønsker du farge med en gang eller vil du bygge den opp gradvis? Vil du ha langvarig farge eller kanskje bare for en kveld?

Selvbruning for en kveld

Body Blur er som en farget bodylotion med skimmer. Den gir en nydelig brunfarge med en gang den påføres og jevner ut huden. Body Blur er perfekt for spesielle anledninger som bryllup, julebord og andre festligheter, men har også bruksområder til hverdags. Bland litt i foundation for en vakker glød i ansiktet, eller om du ønsker en dusere look kan du blande den med dagkrem.

Gradvis selvbruning

Gradvis selvbruning betyr at du får en lysere brynfarge ved første påføring og kan bruke den fler dager på rad til ønsket farge er oppnådd. Det er også supert å bruke for å vedlikeholde brunfarg du allerede har fra spraytan eller annen selvbruning. Fabulous Gradual Lotion er gradvis selvbruning og gir synlig farge på huden etter 6-8 timer. 

Selvbruningsmousse

Selvbruningsmousse har guidefarge som gjør deg brun med en gang. Den trekker raskt inn i huden, så om du hater å vente på selvbruning som tørker kan dette være noe for deg!

Andre nyheter

Hva er eksfoliering

Eksfoliering er en fellesnevner for metoder å fjerne døde hudceller fra huden

De mest vanlige metodene for eksfoliering er fysisk «scrub» eller kjemisk «peel».

Les artikkelen

Sprukne hæler?

Sprukne hæler skyldes tørr, overflødig og fortykket hud som sprekker opp.

Får å unngå at sprekkene går lengre inn i huden er det lurt å bruke målrettet fotpleie.

Les artikkelen